Telefon contact: 0732253337

Bun venit pe magazinul online

Cos:

0 item(s) - 0,00 Lei
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, VestMagazin are obligatia de a administra In conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii/clientii sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin prezentul document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe site si/sau efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, utilizatorii/clientii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

  • Activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale(oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea VestMagazin si a tertilor cu care VestMagazin are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate catre VestMagazin.
  • Participarea la concursuri, promotii
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ
  • Statistici interne necesare imbunatatirii calitatii serviciilor oferite si imaginii site-ului
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului
  • Cercetari de piata
  • Urmarirea datelor de vanzari

VestMagazin nu va dezvalui nici un fel de informatie despre utilizatorii/clientii site-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clientii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul VestMagazin sau prin e-mail.

Colectarea automata de date cu caracter non-personal

in unele cazuri, este posibil ca VestMagazin sa colecteze infomatii cu caracter non-personal despre utilizatori/clienti. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele website-ului de unde a fost facuta conexiunea la site.

in timpul vizionarii site-ului, VestMagazin va putea stoca anumite informatii despre utilizator/client.